Tack för allt!

Denna bloggen går i graven!

Uppdaterar den aldrig nu mer, Vill kunna uppdatera den via min mobil vilket blogg.se inte kan erbjuda för tillfället.

Jag har en ny blogg på blogspot.com där det kan uppdateras med både text och bild via mobilen.

Denna bloggen kommer eventuellt att bli något annat i februari men vi får se. Jag tackar och bugar till er som har läst den och kommenterat. Jag uppdaterar min twitter twitter.com/theniclas
 dagligen.

jag vill avsluta med det inlägg jag är mest stolt över. Tack för allt!
The Niclas.

Elvy Olsson

Det är snart 2,5 år sedan du gick bort min älskade Mormor. Har drömt om dig i 2 nätter denna veckan. Den första drömmen var vi Askim med Bertil och Anita åt mat och drack ditt allt utom goda hemmagjorda vin. Den andra drömmen var en torsdag när Rune var på sin Matkurs och jag var hemma hos dig som jag var i nästan 2 år. Vi tittade på Doktor "pil" som du uttalade det och du bjöd på torra kakor som du tyckte om så mycke.

Detta speglar verkligheten väldigt bra tycker jag.

Har tänkt på dig, drömt om dig och talat med med dig sedan du försvann 050825. Vill att du ska veta att jag har en bild på dig bredvid min TV vilken jag spenderar mest tid framför.

Du är så fruktansvärt saknad ska du veta.

Jag har skrivit ner tankar om dig sedan samma dag du gick bort. Jag kommer ihåg allting den dagen. Jag var hemkommen från utlandet sedan 2 dagar. Jag skulle jobba den dagen men trots detta hade jag haft kompisar hemma och vi hade en rolig kväll och början på natt. Jag gick och la mig vid 1 tiden på natten. Jag hade satt klockan på 06:50 för att hinna med bussen med minsta marginal. men redan 05:13 tittar jag på klockan och undrar vad som händer. Det var hemtelefonen som ringde men jag hann inte svara, men efter 1 minut ringer det igen när ja knappt hunnit somna om.

Då bodde jag hemma och Mamma och Sami hade åkt till Malmö på sin semester. När jag svarar hör jag en röst jag inte känner igen. Som frågar efter Britt-Marie, "hon är inte hemma" säger jag. Har du något nummer jag kan nå henne på? frågar rösten. Jag vill inte ge henne nummret för jag visste inte vem det var!
Jag frågar vem Rösten är. Då berättar hon vad det gäller. "Elvy har somnat in inatt!"

Hela världen snurrar för mig. Det enda som snurrar i huvudet på mig är "men va?" 

Men sedan dess har jag kommit ihåg dig med värme och kärlek.

Den dagen fick jag precis det stöd jag Behövde från Familj och vänner och jobbarkompisar. skall du veta mormor.

Jag kommer ihåg så mycke från dig. Från att jag va liten och du var min barnvakt. stackars dig säger jag bara. Du var den som jag visade alla mina imitationer eller snarare mimningar av Allt från Roger Pontare till Take That. jag stod i ditt kök och du satt och diggade i köket och ville se mer och tyckte att jag skulle söka det "där programmet du vet med barnen" Detta höll vi för oss själva Mormor, Tack!

När jag blev äldre kommer jag ihåg efter ett nyår fick jag sova hos dig 2 nätter. Jag glömmer Aldrig vad du sa. Du kan väl komma hem hel och innan jag går upp. Trots att jag visste att du hade svårt och somna och extra svårt att sova innan jag kom hem. Jag kom innan du gick och la dig. Det var precis som om du inte sett mig på flera år. Den otroliga kärlek du gav mig. Du sa alltid till mig hur fin enligt ditt tycke jag var.

Din begravning var fantastisk fin, riktigt värdig och underbart vacker, precis som du!   

Du var och för alltid kommer bli världens BÄSTA Mormor.

Jag kan inte här i min blogg eller med ord beskriva hur underbar och hur saknad du är.
  
Jag har funderat och redigerat mina tankar i 1,5 år och jag kan inte bättre än såhär.

Men jag kan sammanfatta dig med två ord:

HEY BABERIBBA!!


Tack För Mig


RSS 2.0