9:an

Hej Hej!

Igår kväll var jag rätt pigg, tog fram en gammal film tänkte jag. Hittade filmen från våran avslutning i 9:an där vår vän simon hade med sig sin video kamera.
Vilka Flashbacks, Filmen var från klassrummet till långt in på små timmarna. Blev riktigt sentimental i min ensamhet. det var så kul att se hur kul vi hade känslan att sluta 9:an var vädigt speciell, tyvker jag. Skådespelare i filmen var  : Jag Vanessa Matte Simon Ulrika mim Figge och John.
Hade blivit en grym film, eller dokumentär snarare ;) Här e skolfotot för 9B 2001


9:an


Mycke har hänt på jobbet. Det börjar så saktliga gå framåt. Har varit i Stockholm på mitt första evenemang. En hel kväll med Lögn i helvete. Hette den.
Det var midda på en resturant som heter La camera på norrmalmstorg. Sedan iväg iväg till china teatern för att se pjäsen Lögn i helvete. Med Robert Gustavsson och Peter Dalle. den var grymt rolig. Det var till och med lite stripp med ;)
Men den största grejen är att dom vill göra mig till försäljnings chef i göteborg. Jag blev paff och helt tom på ord när dom fråga om jag ville bli det. Det skall bli grymt spännande och roligt.

Dagens vänner citat. Kommer från säsong 6. När Chandler skall flytta över till Monica. Chandler vill ge pengar till joey, men han vägrar ta emot några. Då Hittar Chandler på ett kort spel som han kallat "cups" Där han lurar i joey att varje hand får vinner han på. Och massa kontstiga Bonusar.

Joey: Hey!


Chandler:
What’s wrong?


Joey:
Ross and I were helping the girls pack, took a little break, I lost $1,500 to him in Cups!


Chandler:
Wh-How did you lose at Cups?!


Joey:
The same way you lost. I started out with a King and a Queen, bamn! Ross gets a 2 and a 3. Then I get a Jack and a King, boom! Ross gets a 4 and a 5! Ross was getting the Cup card, the D-Cup, the Sittin’ Down Bonus! Meanwhile, I didn’t even get half a cup! Nothin’!!


Chandler:
Oh man!!


Joey:
And he never played before either! Y’know what I think? I think beginner’s luck, very important in
Cups.

Mycke Nöje /Niclas


RSS 2.0