Det sket sig!

Jag vet inte om jag skall vara besviken eller ej.

Michael Nyqvist kommer spela "Calle jävla Blomqvist" (uttryck är från boken) vilket jag faktiskt tycker är bra efter det fått sjunka in.

Noomi Rapace som Lisbet salander är däremot en grymt stor besvikelse. hon säger bland annat att hon ska göra en egen tolkning av karaktären vad folk än tycker. Vaddå för? Gör henne som hon ska vara istället kötthuve!

men men man kan inte få allt. Stieg Larssons böcker går inte att göra bättre. så det kommer nog bli en svår uppgift att göra böckerna till film. såatteee

Mycke Nöje */Ni©las



 


Vem får rollerna??

Imorgon offentliggörs vilka som skall spela rollerna i filmatiseringen av Stieg Larssons  Böcker "Män som hatar Kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes"

Rafael Edholm tycker jag ska få spela Mikael Blomqvist.

Sanna bråding är perfekt för att spela Lisbet Salander.

Allt annat är fel =)

Mycke Nöje */Ni©las


3 kommentatorer?

Under matchen mellan Sverige - Nordirland satt jag hela matchen igenom och störde mig på tv3 som har sängt in en snubbe till i kommentator båset. Varför? Han tål uppenbarligen inte Glen Hysén eller Henrik Strömblad. hoppas det bara är ett test som får uselt resultat. Ta bort honom genast. Kommer ihåg ett uttalnde när han inte tyckte att Zlatan skulle gå på djupet. Why? Förändra och anpassa istället, Pucko!

Hans syn på fotboll kan man också diskutera, men men.

Nej pinsamt ut med stockholmaren säger jag!!

Mycke Nöje */Ni©las


Pockettoppen.

Bilden talar sitt tydliga språk.


Stieg Larsson

Mycke Nöje */Ni©las

ojojoj ojojojoj. sjunger vidare!

"Det var väl jävligt onödigt" Ett färjestad fan framför uttryckte dessa ord efter första perioden igår. Ett uttryck som sammanfattar matchen igår ganska bra.

Frölunda körde över Färejsad med 5-0 igår. Efter första perioden punkterade Frölunda matchen med 3 snabba mål.  Av 5 mål var 2 stycken rena turen. Den största Anledningen till att dom vann var Frölundas målvakt Ari Ahonen som spikade igen fullständigt. Dom spelade inte kanon bra är synd att säga. Men Färjestad gick inte att känna igen. Vi hade väntat oss en jämn och hård kamp. Ibland är det gött att ha fel.

image145

Pic: frolundaindians.com

Ingen skugga skall falla över laget Färjestad. Däremot deras idiotfans. Vilka svin. När deras lag behöver dom som bäst vänder hela klacken ryggen mot sina spelare bokstavligt talat. pinsamt löjligt patetiskt. Det är en sak att bua när dom spelar dåligt. Men att vända ryggen tycker jag är utom all kritik. Bedrövligt pinsamt, Ni skämde ut er fullständigt era fjantar!!

Frölundas Fans däremot läs och njut:
 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article1020792.ab

Vi hade en riktigt trevlig kväll jag och Matte.

Mycke Nöje */Ni©las


Hoppsan!

Råkade ringa in till morrongänget och vann 2 biljetter till Frölunda - Färjestad ikväll. moahaha

Mycke Nöje */Ni©las

VARNING!

Om du får ett mail från Powerpoint presentation 'Welcome to the matrix

pps..' så ska du ABSOLUT INTE öppna det!

Det visas en bild i ca 10 sek. och sen kommer en text 'You´re hard drive is over' och sen är allt för sent; alla adresser, allt sparat har suddats ut.

Det är ett helt nytt virus som är programmerat av en franskpirat som kallar sig Nwin2.


På spåret.

Igår var det dags att gå på inspelning av På Spåret.

Allt började med at vi skulle hitta dit med bil, vilket inte var helt riskfritt men otroligt roligt.
Uppaställningen var Jag morsan Tina och Bert. Det blev en mycke lyckad kväll.
Efter att vi stod och väntade på att komma in i lite drygt en timma. Det stog på biljetten att samlingen var 19:15. in kom vi cirkus en timma senare men vad gjorde det. jag och Bert fick ju se lite Tennis från Stockholm Open i deras reception.

Väl inne var det dags för det dags för krig om platserna. Vi fick väldigt bra platser med i stort sett fri sikt.
Gäster för kvällen var ironiskt nog Jan Guillou som jag tidigare på dagen spytt galla över. Men min åsikt om honom förändrades inte ett dugg. Nån mer humor befriad människa får man leta efter. Hans lag kompis var frugan hans Ann-Marie Stark som var riktigt härlig, märkligt. I första klass satt Pia Conde som jag tror varit programledare för antingen lokal tv eller nyheter nu mer programledare för något program som heter Motorist. Brevid henne Ståuppare Thomas Pettersson. 

Programledare som dom sista 20 åren Ingvar Oldsberg och Bjön Hellberg. Nån bättre programledare existerar inte. Förmodligen sveriges mest kvicktänkta människa. Domaren Björn Hellberg som vanligt suverän på både fakta och han också enormt snabb i huvuduet. Inspelningen var kanon rolig att vara publik i, Programmet kommer sändas 18/1 -08.

Tack för en trevlig kväll

image144

Pic: Svt.se

Mycke Nöje */Ni©las

Stieg Larsson

I september tog jag mig an Stieg Larssons böcker:
Män som hatar kvinnor.
Flickan som lekte med elden.
Luftslottet som sprängdes.

Har läst väldigt många artiklar där andra författare får frågan om vad dom tycker om Stiegs böcker. Alla som jag läst sågar böckerna med knäskålarna, varför? Visst har böckerna fått mer uppmärksamhet efter han så tragiskt gick bort. Men förändrar det innehållet i böckerna? Inte så mycke va? Sveriges störst ego Jan Guillou tycker att en av karaktärerna Lisbet Salander är helt orealistisk.
Snälla rara söta dumhuve det är fiktion, Böcker. Hur realistiska är hans egna böcker om bland annat Säpo?
Detta stör mig nåt enormt.

För detta är det bästa jag läst (jaja lyssnat) Från sida 1 i Första boken till sista sidan i 3:e och sista boken går det inte att slita sig, Dom  är suveräna. Jesus Kristus satan helvete va bra dom är. jag brukar ha svårt för att bli intresserad av en bok men här tog det 2 minuter.
Michael Blomqvist och Lisbet Salander är huvudpersoner i böckerna. Bara deras "roller" är intressanta och följa. Jag trodde att det var mycke snack innan jag började, men jösses vad fel hade
 
Förmodligen Sveriges bästa deckarserie på mycke mycke länge. Ljudöckerna som jag lyssnat på är uppläsare Reine Brynolfsson.

Tveka inte läs dom, men om ni gör det ett litet tips bara. Läs inte ut den andra boken förrän ni har den sista.

Mycke Nöje */Ni©las


Dags för uppdatering.

Dom senaste veckorna har varit präglad av feber och halsfluss, det är fan ingen rolig historia.
För två veckor sen kände jag redan på morgonen på tisdagen att något inte stämmer. Hela jag var segare än vanligt minst sagt. Ni vet den sköna känslan när benen känns som överkokad pasta. På onsdagen var det stopp i halsen och 39 graders feber.
Som alla andra killar här i världen när vi blir sjuka så är vi sjuka på riktigt. Inte nåt mesigt som att föda barn eller mens. Vi är SJUKA. Nåt ynkligare än en sjuk kille tror jag inte finns.

Det blev en penicilinkur som fixar allt. det tog 4 dagar så var febern borta. Efter en vecka i soffan och sängen var ja tebax på jobbet igen.

I helgen var jag med morsan och Sami på middag hos Gert-Inge och Christina och fick kanon god mat. En jätte trevlig kväll som slutade med 2 vändor av en kändis frågesport som ja inte kommer ihåg namnet. Där jag Sami och Gia sopade banan med mamma och Christina första vändan. Med grymt mycke tur vann dom sista vändan.
Tack för en kanon kväll!

Back to work

Måste ventilera lite om Stieg Larssons böcker snart.

Mycke Nöje */Ni©las

Live blogg 071005

Just nu kan ni se mig älsklingen och Axel å Alva i doobidoo.

Mycke Nöje */Ni©las

Hur förkortas Kyrkans ungdoms kör???

Här finns det T-shirts om någon vill ha.

Trevlig Helg


http://polyshop.se/Ostfrallan/default.asp?intFolderId=1766


Mycke Nöje */Ni©las

RSS 2.0