Tito Tito idioto!

Go ahead Tito bränn ditt pass!!

Dumhuve!!!

På spåret!

Ikväll är det På spåret där Jag morsan Tina och Bert sitter i publiken. Missa inte detta, hihi!

Mycke Nöje */Ni©las

Peter Settman!!

Peter Settman är en av dom bästa programledare i Sverige, han är suverän!
Han behöver knappt några manuskort, som de flesta andra som stirrar på dessa jävla kort nonstop!

Peter Settman du är kung!

image156

Mycke Nöje */Ni©las

Videohäxan!

Anna Mannheimer som Videohäxan. Från Peter Apelgrens program "Lycka Till!" på Kanal lokal.
Fantastisk kul!







Mycke Nöje */Ni©las

Det mesta!

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev nu, jul och nyår försvann i ett nafs. Knappt hann granen in och julstakarna upp förrän granen börja barra. Vi fick tag på en riktigt fin gran. Therése fick ansvaret att fixa en gran. Hon hittade nog den tyngsta granen i Mölndal iallafall. Den var stor och mäktig och svin tung men det var det värt. eller vad tycks??


66106-155



Julen blev den sista hos Ove & Ann eftersom dom små sv**** skall flytta till lite varmare bredgrader.  I år vad också min andra morbror Kent med oss. Julafton blev mysig lugn och traditionell. Vi spelade "julklappsleken" Den gick ut på man slog en tärning, slog man sexa skulle man ta på sig mössa tumvantar (som man fick allt utom grepp med) och halsduk och slänga sig på ett paket som var väldigt väl inslaget och försöka öppna det med dessa tumvantar. Det hade gått relativt bra om man inte blev avbruten vilket man blev hela tiden. Det var verkligen hysteriskt roligt. Kan rekommenderas!

I mellandagarna gjorde jag mina sista dagar på mammografin! Fick inte förlängt längre. Det var riktigt sorgligt efter nästan 5 år. Hade väntat mig att ha väldigt svårt att få tag på ett nytt jobb. Men redan på måndag börjar jag på ett vikariat Hörsel avdelningen på Sahlgrenska. Helt underbart!!

Skriver om nyår en annan dag!

Mycke Nöje */Ni©las


RSS 2.0