Livet!!

Ta vara på det du har. En vacker dag kan allt vara förstört!

Mycke Nöje */Niclas

Music Maestro!!

Goddagens!
Det är mycke bra musik på radion just nu! Hög kvalité

Vi kan börja med Roxettes Låt - One wish.
Nån mer än jag som tycker d e old news? Tycker om dom men d låter precis en annan låt som ja verkligen inte kommer ihåg va den heter!

Pink- U + UR HAND.
En riktig stänkare. Hon e riktigt bra, Rockig lite hes kanon röst. "Keep your drink just give me your money!" klockrent!! Cool e hon oxå!

Sandi Thom - I wish i was a punkrocker.
Riktigt skön och behaglig låt. Men antingen så hatar man eller älskar den. jag tillhör dom som älskar den!

Årets Bottennapp: Basshunter - Vi sitter i ventrilo och spelar lite DotA. (HALLÅ!!!!)
Allvarligt talat! Kan ingen vänlig själ stoppa fanskapet! Total katastrof låt! Boten Anna funka men detta är B drövligt!

Hit of the year =)
Martin Stenmarck - Sjumilakliv.
Bättre svensk låt va längessen vi hörde! Text musik artist låtskrivare. Allt e så klockrent (Även detta)
texten beskriver precis så man känner sig när man är nere på botten! Stenmarck är kungen!

Mycke Nöje */Niclas




Besviken!

Jag vill tacka Malin och Katarina som stötar mig. Men alla ni andra som läser min blogg och inte hjälpte mig med att kommentera förra inlägget e ja grymt besviken på!

Vet vilka ni é!!!!!!!!!

Mycke Nöje */Niclas

Upprättelse!

Nu vill jag ha upprättelse. Flera av mina nära och kära hävdar att jag är lik Den första Idol Vinnare Daniel Lindström.
Är jag lik honom. Hjälp mig nu för tusan! Kommentera!!!

Daniel  / NiclasNiclas / Daniel


Inte så mycke Nöje */Niclas

Mitt Livs Paj!

God afternoon!

Helgen har i vanlig ordning bara försvunnit. Vi hade tänkt å bara vara hemma, mysa och slappa!
Fredagen blev mysig med en riktig klassiker: Falukorv och potatismos. Så j*vla gött! Sen hade älsklingen gjort kladdkaka med grädde å hallon! Vi satt å hade en kanon mysig kväll. Sämre kan man ju må!

Lördagen sov vi länge sen var d tvätt och handla. På fredagen hade jag vunnit biljetter till  "Mitt liv paj!"
För er som inte hört talas om d, kolla in detta. http://www.carolusson.se/
Recension. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=207209

Den va riktigt speciell.  En blandning mellan Mounty Pyton och galenskaparna. jag tyckte den va sjukt rolig. Speciellt Per Andersson (Den nya i Time Out) han va helt oustanding. Den kommer ja lätt köpa om den kommer ut på DVD. Självklar i min filmsalming =) Men som vanligt fick jag ett sånt hejdlöst skratt åt en skämt så när alla andra slutat skratta gick d inte och sluta! fan va man känner sig dum. Men varför? Fick några arga blickar av gamla griniga gubbar! Menvafan jag hade ju kul! :D

                              Mitt Livs Paj!

Igår ringde mamma på förmiddagen och fråga om ja kunde komma hem. Hörde att det var nåt fel. Då hade hon så ont att hon knappt kunde gå. Det är så orättvist att hon ska behöva ha det såhär! Känns hemskt!! Men vi gjorde d bästa av situationen vi hade med oss både godis chips å cola. Sen gick vi och hyrde två filmer:
Brandbvägg
http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?lang=&id=56710&lang=se&subsite=movies&&ref=

och Rosa Pantern
http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?lang=&id=54547&lang=se&subsite=movies&&ref=

Brandvägg tyckte jag var kanon bra! Men vad vi inte såg när vi hyrde den var att den var 2,55 tim i grund menyn kunde man välja mellan 2 delar.
Rosa pantern Var himla kul faktiskt. Lite för mycke ibland. Men mycke skratt blev d.

Tackarrrr

Mycke Nöje */Niclas

Tunnelloppet!

Nu har jag fått bilden från tunnelloppet!!


Cuklop ala morrongänget! =)


Mycke Nöje */Niclas

Jävla gnäll!!

Jag blir lite ledsen i ögat av att höra alla medgångssupporters!
Det gäller Frölunda indians.
Frölunda har börjat jätte dåligt det går inte att sticka under stolen med. MEN!
Va hade ni väntat er? Topp lag med en gång? Ge stackarna lite tid å spela ihop sig. D e ingen fara på taket än.  Kolla på linköping som skulle toppa tabellen från början till slut! Dom ligger inte heller bra till!! Men där är d inget snack om kris!!! Skärpning för fan! hade ni räknat med SM guld varje år nu?

Skärpning!

Mycke Nöje */Niclas

Rock on!

I fredags köpte jag en lång svart rock. Som jag velat ha hur länge som helst!!!
Vi gick runt å mest fönster shoppa jag å morsan. Tills vi kom in i H&M då hängde den där bara!
Såg den på flera kilometers avstånd. =) Gick fram och prova den.
Den satt som en smäck. Ja e så glad äntligen fått en rock som e precis som ja föreställt mig att den ska vara! Köpte oxå en passande halsduk. Fy fannn va gött d ska bli! Bild kommer!

I lördags var Vanessa och Thomas hemma hos oss å spela lite spel. Pratmakarana lika som bär å scattegories. Hade riktigt kul. Kul å se dom igen vi har ju alltid så ball!

Igår kväll satt jag och Therése och kollade på resor. Vi fastnade för en resa till Rhodos. Både mysigt prisvärt å kanon bra tid att åka! Perfekt!! Vi kollade också på resor till östra kreta tror ja d va. Men vi kan ingenting om d. nån som kan mycke om Kreta?? man börjar ju längta redan nu när man kollar på d!


                                                             Här e vi =)
Ja å Therése

I söndags var mamma och min morbröder och plockade ut mormors saker från hennes å Runes lägenhet. Runa ska flytta till en mindre lägenhet, Till lägenheten mittemot.
Men iallafall så fick jag en Kokbok. "Våran Kokbok" Tror jag den heter. kanon bra bok. Började läsa lite i den och hittade en kanon go gryta som gav mig på. Med fläsflilé och skinka bland annat. den bleb grymt god. Riktigt nöjd. Inte dåligt för en som inte lagar speciellt mycke mat i vanliga fall. Hade två hårda Kritiker: Mamma och Therése. Men dom tyckte om den =) =) Kändes jätte bra! Tackarrrr

På torsdag ska vi ut å fira. Med Middag på Agora och sedan på Bio På andra sidan häcken. ska bli riktigt mysigt.

Ta hand om er ute i blogg world ;)

Mycke Nöje */Niclas

Hockey!

Igår tog ja oskulden på hockey den här säsongen. Jag och min jobbarkompis Lisa var i scandinanvium och Kollade in Frölunda - Timrå.
Det blev en match med 2 hyfsat bra perioder. Frölunda gasa på från nedsläpp, Timrå fick ett matchstraff efter 4 minuter plus en två till efter någon minut. Frölunda fick nästan 7 minuter i numerärt överläge, Utan att lyckas göra mål.

Nånting som tycks vara frölundas problem, är att dom skjuter liksom inte. Dom spelar så svårt å snyggt som möjligt. Tyvär fungerar det inte. I dersa uppspel lägger dom ner i zon men kommer i halv fart. Redan i hockey skolan får man lära sig att lägga ner i zon å komma i en jävla fart å erövra puck! Tyvär går d för långsamt allt som oftast. Matchen slutade 1-2 till timrå =(

men tyvär d man kommer ihåg från matchen är när det är 4 minuter kvar av matchen. Åker Timrås lagkapten utt i runden och ska hämta puck. Får ett felskär å tappar lite balans. Då kommer Martin Plüss och tacklar till honom. han flyger med huvudet in i sargen. Precis efter att han hjälmen åkt av. han börjar blöda och blev livlös. Riktigt obehagligt, såg hemskt ut.

I fredags var d ju Doobidoo.
Dom klippte in oss väldigt mycke! hihi jätte kul =) Men vad mycke dom klipper bort. Sånt ska upplevas på plats kanon kul!

Tankar börjar komma tillbaks. Nu när d lagt sig med d gamla jobbet. Kom ja ju på att jag har bara jobb här till års skiftet =( Vad skall jag göra då? Fan va jobbigt d e! Skiiiit!

Mycke Nöje */Niclas




RSS 2.0