Doobidoo gånger 2 med mera!

Gooo morron!  

Nu e d grymt längesen  jag skrev igen. D har ändå hänt en del nu.
Kan börja med en update av jobbet, Jag har efter många om och men fått tag på mina chefer och blivit slussad vidare till en försäljningschef på ett företag som heter Eventhouse. Som tydligen kommer bli mitt nya företag. Det är så att jag kommer jobba på detta företaget istället. Eventhouse är det företaget som har sytt ihop våra paket som vi haft på Invent Group. Men när jag fått tag på han som har hand om lokalen så skulle en annan kille som har hand om lokalen tills vi kommer dit. Han skulle ringa mig, men nu har d gått en vecka till utan att jag hört något. Vilket är riktigt tråkigt. =( men har fått reda på att kontoret kommer hålla till i gårda, i ett kontors hotell vilket låter kanon bra!! Skall förhandla fram en ny lön. Tänker inte göra samma misstag igen! 

Sist jag skrev skulle jag på Doobidoo, vilket va grymt mycke bättre än vad jag hade väntat mig. Jag Vanessa och Figge vad där. Program ledare är ju så som bekant Lasse Kronér . Gäster va:Lasse Berghagen, Annika Andersson ( Från Time Out ) Anna Sahlin ( Sahlene ) Och Chris någonting. Lasse Kronér Stod å snacka med oss i publiken typ hela tiden när dom inte spela in. Det var så sjukt kul. Skratta oss harmynt alla tre. Grymt lyckat! Efter d fick ja grymt dåligt samvete för att Therése inte kunde hänga med. Så ja satte upp mig på en återbudslista. Så i måndags var vi där. Då hon fyllde år. Även denna gång var d grymt kul. Gäster denna gång va. Maja Gullstrand Lasse Eriksson Rikard Herrey och nån Miriam som va grymt kass!! 

Therése fyllde ju år i måndas så i helgen var d kalas. Hennes familj kom på söndan på kalas. 17 pers i hennes lilla lägenhet 10 barn å 7 vuxna tror jag d va. Riktigt lyckat. Men dom stackar katterna va helt slut efter 3 timmar av lek med barnen! Sen på kvällen kom Mamma och Sami. Hade riktigt mysigt. Så nu kommer vi få käka kakor i flera veckor =)  I måndags när hon fyllde år var vi ju på Doobidoo men innan d så var vi och åt Agora vid kopparmärra grymt god mat!  

Nej nu får ja börja jobba ;) 


Mycke Nöje */Niclas


joråvafanserrru!

Så var d dax å bestämma sig. Igår fick jag reda på att kontoret kommer nog stå färdigt redan imorgon onsdag. Vilket gör mig rätt osäker på vad jag ska göra. Vill egentligen inget hellre än att fortsätta på Invent Group. Men tyvär skrämmer det mig jätte mycke att jag förmodligen kommer få kämpa för min existens. Vilket vill säga att jag måste uppnå minst 80 000  varje månad för att få ut min fasta komponent. Dessutom får jag inget betalt förrän mina kunder betalt till föetaget vilket tydligen kan dröja en längre tid. Hade ett event i Juni som fortfarande inte är betalt. Vilket ger mig 0 kr. Och Detta skrämmer mig nog lite mycke e jag rädd!

Men ja vill tacka alla som tror på mig speciellt min chef på mammo som ställer upp på mig Hela tiden! Hjälper mig med jobb å allt möjligt!

aja kankse oroar mig alldeles för mycke. har funderat lite. tror jag behöver trygghet för att jag ska kunna slappna av.!.!.

Mycke Nöje */Niclas

Vad är det för speciellt med Angola??

Angola inte dig!!! =)                                   strrrriike!


Lasse Kronér var sommarpratare för nån vecka sen. erkänn ball historia :D
Helt apropå Lasse Kronér har jag fått biljetter till Doobidoo den 17/8 ska bli kul fakt!

Ikväll blir d Simple Minds och Jessica Andersson,

Dags för vänner citat igen =)
Ross ska försöka sig på att bli brun genom sol spray.

Assistant:
Alright Mr. Geller! Right this way! So, how dark do you wanna be? We have one, two or three.

Ross: Well... I like how you look, what are you?

Assistant: Puerto Rican.

Ross: Two, I think a two.

Mycke Nöje */Niclas


Märkligt!

Jag har fått munsår på näsan, är det original????

Mycke Nöje */Niclas

Inte lika bitter!

Allt har en lösning!  =)

Nu har jag fått jobb på mammo tills vi kommit fram til en lösning på Invent group. så jävla gött!

Sitter här på telefon tiden å tjötar me massa gnälliga männsikor. Riktigt underhållande många gånger.
Ibland förtår jag inte varför jah sluta här för jag trivs som fisken i vattnet här. Kan det mesta och har kul framför allt.
Men det bästa, Morrongänget e tebax! JA Å MÅNGA MED MIG, tycker att d e underbart!
På torsdag ska dom ha en spelning med Simple minds med Jessika Andersson som för"band" ska bli grymt kul så d blir utgång på d sen! Längessen nu.

Therese har köpt en ny katt oxå. En riktigt söt bondkatt! (bild kommer) Med  fantasi fyllda namnet Gustaf =) På mornarna kommer han upp å gosar i ansiktet, hihi!
Ikväll ska vi gå på kalas hos kent, sen hem å kolla Midsomer Murder. dom har blivit väldigt inveklade för mig nu mer.

Förra vecakn var d bara ja å chefen som jobbade i seketariatet, Längessen ja skrata så mycke på samma vecka. hade så otroligt kul. Hon hade haft smester i 8 jävla veckor! själv har man haft 1,5 =(

Igår var ja inne å kolla på Rix fm festival. Amatör Radio pratare säger ja bara! men artisterna funka bra! Jessika Andersson Patriki Isaksson å en massa mer! Va inne med vanessa, var längessen vi sågs bara vi två. hade ritkigt kul!
Göteborg e kul just nu. Dom har lyckats väldigt bra iår.

Nu ringer d, igen!

Mycke Nöje*/Niclas


Bitter!

Go morron!

Nu har i princip fan själv börjat jobba sig.
Mitt jobb på Invent Group blev inte riktikgt som ja tänkt mig. Det med lönen hade jag väl inte jätte klart för mig. men det var så att om man inte kom upp i sin "budget varje månad skulle man inte få sin fasta komponent. Vilket innebär att jag inte får nån alls denna månaden. Men ja har ju jobbat på mammo men ändå!

I helgen blir d lite party hemma hos Matte med lite av hans kompisar ska bli skit kul fakt. Och just den här helgen hade ja tänkt "ta d lugnt!" (Lite internt men d e kul!)

Nu har jag varit på mammo i 3 veckor, Vilket e så jävla kul! den senaste veckan har ja varit Läkarsekreterare med chefen :) Vi har haft kul som bara den. Ida slutar dessvärra Andrea för sommarn vilket e lite trist men den lillla knickedicken ska till värmen! Så d blir tårta ida. Sååå gött!

Nu ringer d.

Mycke Nöje */Niclas

!

CARPE DIEM!

Allt e verkligen uppåner! Jätte konsitgt :S


RSS 2.0