Midsommar och förlovning =)

Hej på er!

Den bästa midsommar i mitt liv har jag nu upplevt.
För på Midsommar morgonen förlovade vi oss!! Meet the future Olssons ;)

image92

Midsommar kvällen kom Oskar och vi åkte till Ann och Oves hus i Torslanda. Vi skulle varit fler men till slut blev det vi tre. Vilket blev så otroligt lyckat mysigt och (nu kommer det igen) klockrent.

66106-79


66106-78


Vi käkade fläsfilé med en kanon god sallad som älsklingen hade gjort och självklart färsk potatis.

66106-83

Till efterätt en marängtårta med choklad jordgubbar och grädde.

66106-80

Vi hittade i början på kvällen ett spel som vi tidigt beslutade att spela, det hette "Fia me hutt" otroligt roligt spel hihi.

66106-87

66106-90

66106-88

66106-89

Mycke mat snacks och dryck.
Dagen efter gick vi åkte köpte frukost för 300 spänn. inte bara frukost men d va vårat mål att bara köpa frukost i alla fall.

Det blev en fantastisk helg, blev dock grymt dålig i kistan men det får man leva med.

Ett stort stort tack till Ann och Ove för att vi fick låna ert hus. Kramisar på er.

Hoppas ni har det bra där ute, för själv är jag överlycklig.

Mycke Nöje */Niclas


Taipei!

"Det nya heta inne spelet" slut citat Taipei.

http://www.icakuriren.se/spel/ica_kuriren/taipeiGame.htm

Enjoy

Mycke Nöje */Niclas

Podradio.

Heeej på er!

Dom två senaste veckorna har en ny värld öppnats, det kallas podradio eller podcast. Vilket är vissa radio program eller klipp ur program som man får ladda ner, helt lagligt. Musiken är bort redigerad pga. av upphovsrätten vilket för en radio tok som jag är helt strålande =) Helt plötsligt får ja inte plats med några ljudböcker på iPoden.

En kanon sida som ja kan rekommendera är www.podradio.nu där kan du hitta allt från Mix megapol till på minuten och sommarpratare sen 2 år tillbaka. Surfa in och njut!

Mycke Nöje */Niclas


=(

En svin kall vinter kväll, en snöboll rullar nerför en lång backe. Denna snöboll blir kolossalt stor!!


Insikt.

Det som inte dödar det härdar.

Hot Hot Hot!

Hallojsan!

Nu är det ruskigt varmt ute, hur gött som helst tycker till och med jag som inte varit når större fan av värme innan. Men nu är det nu är det underbart. Fast vår lägenhet blir som en bastu. Morgonsolen ligger på den sidan där vi har våra fönster så kök är kokhett på  förmiddagen.

Sen sist har vi varit på fest och hälsat på min syssling =)=) En ruskigt söt liten unge:


image69

Men vi börjar från början.

På jobbet är det mesta konstigt för tillfället. Börjar bli trött på allt gnäll därför biter jag tillbaks. MEN, då går det inte prata med mig helt plötsligt. Märkligt fenomen det där tycker jag, när man får smaka på samma medicin är det tydligen inte roligt längre. Skumt! Sen har jag varit på kaserntorget 3 dagar varje vecka i 4 veckor. Jag kan ju säga så mycke att där är man inte motiverad att jobba.

Förra helgen var det 20 års fest för en gammal polare i HEID hallen blev en helt klart intressant kväll. Det började med att Jens kom hem till oss och grundade och kollade på matchen Sverige - Danmark. Men vi skulle med en spårvagn. Vi gick när det var 15 minuter kvar. Men vi såg vagnen när vi var på väg och orkade inte springa. Så vi gick upp igen Till Älsklingen och hennes kompis Linda. Där vi bestämde att dom oxå skulle med på festen. Men efter en stund när satt och pratade sa Jens att vi kanske skulle se vad det blev i matchen. Vi fick läsa: Den största skandal matchen i norden någonsin!!             JAHA. Samma sak igen som när ja missade att Sverige vände 1-5 till 6-5 i Ishockey VM.

I veckan har värmen kommit till Göteborg. Och som den kom. Smällde till med 25 grader med en gång. Riktigt gött. I torsdags var jag och Älsklingen hos Charlott och Niklas. Vilket var riktigt treligt och mysigt med Lilla Theo. En riktigt skön kille som redan kan Rock n roll tecknet ;) Han e så grymt söt så man bara smälter. Vi fick också ett Strykjärn Av Margreth och Bert vilket vi tackar och bugar för. Vi fick också av Charlott och Niklas Porslin glas skålar massa fint som dom skulle slänga. vilket vi också tackar och bugar för =)=)

Jag som nu mera stolt katt ägare måste bara lägga ut lite bilder på dom =)

image70

image71

image72

image73

image74

image75

Var bara tvungen =P Love U ;)

image77

Mycke Nöje */Niclas



Pirates och barn vakt!

I helgen var jag barnvakt åt mina syskon Axel och Alva.

Först kom dom till oss sedan bar det iväg bergakungen och Pirates 3.
Vi kan börja med filmen som jag personligen tycker är den sämsta av dom tre, men den var absolut inte dålig men jag blev lite besviken.

Sen stack vi och käkade på den gyllene måsen och käkade, Jag själv ville ha ett Frölunda målet vilket är en Big mac å co med extra cheeseburgare. Vilket dom också ville. Axel är 11 Alva är 9. d va gulligt tycker ja =)

Sen åkte vi hem till dom och käka jätte mycke godis dom spöa mig på Xbox spel och lite så avslutade vi kvällen med två Stefan & Krister filmer =) vi la oss vid ett tiden.

Här e dom:


image65

image66

image67


Sen vill ja avsluta med en radio rubrik som ja hörde nyheterna imorse: Incest dömd fånge får resning.
Avd: hur tänkte dom där?

Mycke Nöje */Niclas

RSS 2.0