Kalas, iPod, ljudböcker och big comedy!!

Tjaaa!

Nu börjar jag bli riktigt kass på att blogga. =(

En del har hänt: jag har gått och blivit ett år äldre, köpt en iPod och varit på På Big Comedy.

Jag fick biljetter av min älskling till det. Big comedy är en "ståupp show" typ. Det var helt suveränt roligt.
10 komiker som brände av deras bästa krut. Allt ifrån Lennie Norman till Johan Glans bland annat. Jag hade nog lite höga förväntningar men trots det var det enormt roligt. Det blev många as garv.

Innan detta hade jag mitt första kalas på egen hand. Det gick bättre än vad ja hade trott. Mamma Pappa mina syskon Liselott och Figge kom på min födelsedag! Fick en Morgonrock, Tofflor till jobbet, drink set med shaker och grejer. Ett kniv set, pengar till en iPod, Trasor =)

Av älsklingen fick jag som sagt biljetterna där det ingick en kanon mysig middag innan! utsökt, ;);) Beställde choklad tryffel till efterrätt det var ju inte så märkligt men när den kom in låg det en stor klick mjukglass så jädra gott! Tusen tack Darling!

iPoden är redan inköpt, Vilket ledde till att jag har börjat lyssna ljudböcker. För mig som är helt hopplöst dålig på att läsa är det kanon! Jag har redan av verkat: Dan Browns I cirkelns mitt. Den kan jag varmt rekommendera den är ENORMT bra!


I cirkels mitt 

Nu är jag snart färdig med Änglar och demoner. Även denna är grymt bra och spännande. Jag är lite imponerad av mig själv. jag har gett ljudböcker mer än en chans förut men det har inte fungerat men nu så! =) *klapp på huvudet*
iPod är underbart att ha jag har fyllt den med ALLT jag vill ha verkligen, den är visserligen på 4G.

Någon som har nåt bra förslag på spännande bok??

Mycke Nöje */Niclas

Grattis!

Grattis på lilla mig.




RSS 2.0