Back on track!

Hej på er!

Jag är ledsen att det varit glest med inlägg. Speciellt när ja själv skrev att ja skulle tippa. =( Sorry me!

I veckan har ja legat däckad som bara killar kan när dom är sjuka. Så otroligt ynkliga och små så att d enda som hjälper är att tycka synd om sig och bli ompysslad =) Nejrå men grymt ynkliga blir vi. Som en klok man sa: Ni tjejer snackar om att föda barn, Då skulle bara veta hur det är när en kille är riktigt sjuk! Slut citat. Så sant som det är sagt!! hihihi

Melodifestivalen är nu inne på sin sista deltävling. har tippat någorlunda rätt fram till förra omgången! Visserligen var det skönt att Magnus inte gick till Final men Sebastian vette fan! Den var som d heter, INTE BRA! Måns var helt ok! men men

I helgen: After Dark Och Andreas Johnsson hoppas jag är bra. Därför går dom vidare. Uggla och nån annan till andra chansen.

Sen är det slut tittat utan kommentarer ni är många som inte lämnar avtryck.

Puss på er

Mycke Nöje */Niclas


=)

En stor puss på alla hjärtans dag till er allihop.

/ The Niclas

En nation i sorg!!

http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1000073,00.html

Greys Anathomy!!

Hej hopp!

Det är så svin kallt idag. till och med här i kassan på jobbet är det kallt sitter med halsduk och läkarrock trtos d är det svin kallt. JORRRRRÅ!

Helgens Schlager var väl som väntat inge vidare, men ändå kul å se. Tommy Nilsson var självklar. Värre med Anna Book den sådääääraa! Den va mest trökig tycker jag!
Göteborgs stolthet Stefan Andersson gick tyvär inte vidare, men låten tyckte jag va helt ok. kankse inte rätt forum i Melodifestivalen men riktigt mysig låt! han e greymt cool också.

Har inte satt mig in riktigt i helgens låtar än. Men på fredag skall jag på genrepet och kolla in dom. Då skall ja plocka ut två stycken definitivt.

För alla er som tittar på Greys Anathomy, har förmodligen inte sovit så gott inatt. inte nog med att d va dubbelavsnitt det var säsongsavslutning också. Herregud va sorgligt det blev. Vi grät ikapp och även efter programmet var det jobbigt. Huve värk är bara förnamnet.

Sen till er som lyssna på morrongänget imorse, och hörde: oooo aaa Du e så goo ännaaa! Ballaste låten hittils iår. Yo man heter gruppen! hahahahaha

Mycke Nöje */Niclas


Schlager baby!

Tjenis p****

Så var d dax för Melodifestivalen igen. Från ida och 5 veckor framöver kommer löpsedlarna va fyllda med:
 "PLAGIAT!!"
"Artisten kamp mot sorgen" (Vilket brukar vara ett dödsfall i familjen för 10 år sen)
"Här hånas artisten inför svenska folket"
"kampen mot förkylningen"
För under dessa veckor är det inte viktigt nyheter. helt underbart.

Imån drar spektaklet igång. Ska bli så j*vla kul. Tyvärr kan ja inte se imån d får bli reprisen på sönda.

Ska försöka tippa inför varje vecka.
Dom som redan innan jag varken läst eller hört nåt är Stefan Andersson och nån tjej ja inte vet namnet på. Hoppas ja verkligen på. kommer rösta på dom även låten är kass tror ja =)

Tommy Nilsson har ja stora förhoppningar på. OM han kör en rockigare låt. D har blivit lite mycke Pripps Blå stuket på hans låtar. Dessa två tippar ja nog på =)=)=)

Kristian Luuk skall ju leda det hela. Han tror jag blir skit kanon bra!!

Förmodligen helt fel tippat men men.
Trevlig Helg!!

Mycke Nöje */Niclas
 

Dear God!!

På söndag bänkar sig över 100 miljoner amerikaner framför Super Bowl - 90 miljoner av dem kommer gå på toaletten i halvtidspausen.
Nu vädjar myndigheterna till tv-tittarna att sprida ut sina toalettbesök - annars riskerar avloppssystemet att kollapsa.

Mycke Nöje */Niclas

RSS 2.0